spletna prijavnica

Ishmech delavnice v Mariboru

Radi plešete in se po plesu vsaj nekaj časa počutite bolje, preden vas spet ujame utrip vsakdana? Se občasno želite izplesati, sprostiti in si regenerirati telo ter spočiti glavo, pa ne najdete ustrezne ponudbe, joge in različnih plesnih vadb pa niste prepoznali kot primerne za vas?

Ishmech [izg. išmeč] je in ni ples, je in ni vadba in je sprostitev.

KDAJ: Predvidoma od oktobra naprej. Termine še usklajujemo.

Vabljeni tudi na petkove 3-urne delavnice v Ljubljano. Podrobnosti tukaj. Če potrebujete prevoz, nas kontaktirajte na info@drustvo-bindu.si ali 040 423 719.

KJE: Maribor, Center Draš, Pohorska ul. 57. Dvorana je v 2. nadstropju. V istem nadstropju so tudi sanitarije, tuši pa so v pritličju, kjer so športni objekti.

CENA:

• 80,00 eur za mesečni obisk oz. 2 zaporedni srečanji
  • 1-kratni obisk 45,00 eur
  • Znesek poravnate z nakazilom na TRR ali z gotovino na dan delavnice.

Za udeležbo ne potrebujete nikakršnega predznanja. Vseeno je, koliko ste stari, kakšna je vaša telesna pripravljenost in ali ste moški ali ženska.

Podrobneje o Ishmechu in video

PRIJAVE: Na delavnico se prijavite z izpolnjeno spletno prijavnico.

Delavnico bomo izvedli ob prijavi vsaj 10 udeležencev. Sicer si organizator pridružuje pravico do odpovedi delavnice ali zvišanja zneska kotizacije. V primeru odpovedi delavnice obvestimo samo prijavljene udeležence.

Podatki za nakazilo:

Letera s.p.
Vrečkova 6
4000 Kranj
št. TRR: SI56020370257957533
Namen nakazila: ISHMECH

POTREBŠČINE: Plesali bomo bosi ali v nogavicah. Potrebujete udobna oblačila za prostočasne dejavnosti, podlogo za ležanje in nekaj za pokrit. Po srečanju se je možno oprhati.

INFORMACIJE: Tadeja Kern 040 423 719 (ob delavnikih od 14 - 18h); info@drustvo-bindu.si

OPOZORILO:  Delavnice se ne morejo udeležiti psihično zdravljeni ljudje, nosečnice in ljudje s težjimi telesnimi težavami. Prav tako se je ne morejo udeležiti odvisniki od drog. Če jemljete kakršna koli zdravila ali imate kakršne koli telesne oziroma psihične težave, se pred prijavo na delavnico posvetujte z organizatorjem.

Podrobneje o Ishmechu in video

Objave v medijih