bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

Tadeja Kern 040 423 719
ob delavnikih: 14-18h

info@drustvo-bindu.si

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

Ishmech - tedenske delavnice v Kopru in Divači

 

Z oktobrom 2017 so se začela redna tedenska srečanja gibalno-plesne metode Ishmech v Kopru in v Divači. Program izvajataKristina De Ventus, trenerka Ishmecha, ter Denis Jakomin, praktikant programa Ishmech Praktik. 

Vpisujemo do zasedenosti prostora. Če bi želeli metodo preizkusiti, preden se vpišete, lahko pridete na 1 informativno srečanje; cena za to je 5,00 eur. Prosimo za predhodno najavo na tadeja@drustvo-bindu.si, 040 423 719.

Kaj je Ishmech?

Koprčan Denis Jakomin je po izobrazbi diplomirani ekonomist. Z Ishmechem se je srečal pred 10 leti, izobraževalni program Ishmech Praktik pa obiskuje 2 leti. Njegova izjemnost je v tem, da resnično obožuje glasbo in se ji zna prepustiti, svoje doživljanje pa zna na svojstven način izraziti preko giba. Užitek ga je gledati, ko pleše. Na njegovih delavnicah boste preko različnih vaj in tehnik v sebi odkrili igrivost, radost, brezmejno svobodo, sproščenost. 

Kristina De Ventus je mednarodno priznana plesalka in plesna pedagoginja s statusom Ministrstva za kulturo RS, svetovna prvakinja v show plesih, večkratna državna prvakinja ter trenerka Ishmecha. Kot balerina je spoznala telo in gibanje do maksimuma zmožnosti. Zato zna udeležence na pospešen in varen način popeljati preko blokad fizičnega telesa do stanja predaje. 

Potek programa
Tako v Kopru kot v Divači bo redna tedenska srečanja vodil Denis Jakomin, približno enkrat mesečno se bo pridružila Kristina De Ventus. Kristina bo občasno vodila tudi daljše, večurne vikend delavnice. Na uvodnem srečanju boste spoznali oba.

Kaj lahko pričakujete? 
Gibalno-plesna metoda Ishmech preko specifičnih telesnih vaj, tehnik dihanja in z glasbo človeka postopoma in na izjemno PRIJETEN način pelje k vse večji sproščenosti in prvinskemu (ob)čutenju, ki se začne najprej v telesu in nato vpliva na vse ravni bivanja. Zaradi porajajoče se živosti postanemo bolj nasmejani, polni energije, zanimivi pristni in prijetni; razumemo, kaj je UŽITEK življenja. Metoda sprošča stres, obuja SINAPSE v možganih ter vzpostavlja prisotnost, zavedanje in stabilnost. Z Ishmechem se stabilizira čutenje in fizična struktura celotnega telesa v POPOLNO celoto tega, kar v resnici smo.
Za udeležbo ne potrebujete predznanja ali partnerja oz. partnerke. Vseeno je, koliko ste stari, kakšna je vaša telesna pripravljenost in ali ste moški ali ženska.

 

KONTINUIRANI TEDENSKI TERMINI

PRIJAVE: spletna prijavnica

*KOPER, ind. cona Sermin, Sermin 70 b (prostori Indigo Child)
ob ponedeljkih, 20:00 - 21:10 
Začetek programa: 16. 10.

Ko je termin na praznik ali dela prost dan, smo prosti tudi mi.

NAVODILA ZA POT:
~Iz smeri Ljubljana
Pred Koprom izberete izvoz Bertoki,  na križišču desno. Po nekaj 100 metrih zavijete prvo desno. V prvem krožišču desno ter na naslednjem, drugem ravno. Po 100 metrih desno in takoj ponovno desno. Parkirate levo na parkirišču. Na steni stavbe je tabla Indigo Child oz. na vratih DIH center prisotnosti. Prostor se nahaja v prvem nadstropju.

~Iz smeri Izola
Izvoz iz avtoceste za Bertoke. Takoj v krožišču levo, čez most (avtocesto) in prva desno (ne zavijajte nazaj na avtocesto) za Sermin. V prvem krožišču desno ter v naslednjem, drugem ravno. Po 100 metrih desno in takoj ponovno desno. Parkirate levo na parkirišču. Na steni stavbe je tabla Indigo Child oz. na vratih DIH center prisotnosti. Prostor se nahaja v prvem nadstropju.

*DIVAČA, vrtec Divača, Kosovelova 9
ob sredah, 19:30 - 20:40
Začetek programa: 18. 10.

Ko je termin na praznik ali dela prost dan, smo prosti tudi mi.

NAVODILA ZA POT:
Vhod je z vrha objekta; ne skozi glavni vhod v vrtec. Greste vzdolž parkirišč ob cesti po klancu navzgor, obhodite zeleno ograjo, pridete na manjšo ploščad. Na desni strani vidite steklena vrata in prižgano luč. Če ne najdete, pokličite Matejo 040 303 578.

 

CENA: Kot 'mesec' veljajo 4 zaporedna srečanja:

  1. mesečno plačilo 
    mesečni obrok 45 eur, za 4 zaporedne obiske
  2. plačilo za trimesečje
    enkratno plačilo za 3 mesece 120 eur, za 12 zaporednih obiskov

Spodbujamo kontinuirano udeležbo, zato bi vas radi k temu vzpodbudili tudi z ugodnejšo ceno pri vpisu za prva dva meseca, 40 EUR na mesec, tudi za sprotno mesečno plačilo. Taka cena velja do konca koledarskega leta.
Telo in naš ustaljen način delovanja ter razumevanja potrebujeta nekaj časa, da integrirata novost, in trajnejše učinke boste opazili relativno hitro, že po 3-4 mesecih redne aktivnosti. V spletno prijavnico v okence opomba vpišite kodo 'promocijska cena 40'. 

Morebitne odsotnosti lahko nadomeščate v katerikoli drugi Ishmech kontinuirani tedenski skupini v Kopru, Divači in Ljubljani. Neizkoriščeni obiski plačanega obdobja niso prenosljivi v naslednje obračunsko obdobje.

PRIJAVE: spletna prijavnica

Ko pošljete spletno prijavnico, čez nekaj sekund dobite v vaš e-poštni predal avtomatsko generirano  sporočilo. Če ga ne dobite, poglejte v 'spam/nezaželeno/junk/vsiljeno' pošto. Če ga nimate, prijavnica ni bila pravilno izpolnjena. 

 

INFORMACIJE: Tadeja Kern 040 423 719 (ob delavnikih od 14 - 18h); info@drustvo-bindu.si

Več o Ishmechu

Delavnice bomo izvedli ob prijavi vsaj 10 udeležencev. Sicer si organizator pridružuje pravico do odpovedi delavnice. V primeru odpovedi delavnice obvestimo samo prijavljene udeležence.

POTREBŠČINE: Plesali bomo bosi ali v nogavicah. Potrebujete udobna oblačila za prostočasne dejavnosti.  

 

OPOZORILO:  Delavnice se ne morejo udeležiti psihično zdravljeni ljudje, nosečnice in ljudje s težjimi telesnimi težavami. Prav tako se je ne morejo udeležiti odvisniki od drog. Če jemljete kakršna koli zdravila ali imate kakršne koli telesne oziroma psihične težave, se pred prijavo na delavnico posvetujte z organizatorjem.

delavnice
ishmech
vrtenje
intenziv razsvetljenja
poletni kampi 2018
ples po ognju
rebirthing
kundalini meditacija
dinamična meditacija
izziv - riziko
odnosi
ženski krogi
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih