Ishmech - tedenske delavnice v Ljubljani

Po 12 obiskih v začetni skupini se udeleženci lahko vključijo v eno od nadaljevalnih skupin. Če vam razpisani termin ne ustreza, lahko 12 srečanj opravite tudi kot ...preberi več

Če metode Ishmech ne poznate, ste pa obiskovali druge gibalne ali plesne tehnike, se oglasite na začetnem terminu. Vodja Kristina De Ventus vam po bo enem ali dveh obiskih priporočila, katera skupina je za vas najprimernejša. Prvi informativni obisk je brezplačen.

Če razpisani termini ne ustrezajo vašemu urniku, se Ishmecha lahko udeležite tudi na mesečnih 3-urnih delavnicah

3-urne tematske delavnice v Ljubljani ...preberi več

Za udeležbo ne potrebujete predznanja. Vseeno je, koliko ste stari, kakšna je vaša telesna pripravljenost in ali ste moški ali ženska. Potrebujete le nekaj radovednosti, da si daste priložnost in ugotovite, kakšno je vaše naravno gibanje telesa.

ISHMECH [išmeč] je edinstvena gibalna metoda, ustvarjena za sodobnega človeka. Vrača energijo, sprosti stres in ravno prav razgiba vaše telo. ...preberi več

Delavnice izvajamo tudi na osnovi povpraševanja oziroma individualno ali za zaključene skupine. Sporočite nam vaše želje ali druge predloge za izvedbo. Za izvedbo delavnice je potrebno vsaj 10 udeležencev.