bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO
facebook stran

Copyright Bindu

Ishmech - tedenske delavnice v Ljubljani

skupina 1x tedensko: torek 19:00-20:20

Vse skupine so namenjene tudi začetnikom. Za udeležbo ne potrebujete predznanja ali partnerja oz. partnerke. Vseeno je, koliko ste stari, kakšna je vaša telesna pripravljenost in ali ste moški ali ženska.

 Če razpisani termini ne ustrezajo vašemu urniku, se Ishmecha lahko udeležite tudi na mesečnih 3-urnih delavnicah

3-urne tematske delavnice v Ljubljani 

nadaljujemo v jeseni

Zunanji in notranji šok – priložnost za duhovno rast

Ko se dovolj globoko potopim vase, ko pristanem globoko na dnu, me svetloba življenja požene direktno v nebo, v vesolje – v Trenutek. Če sem prisotna v tem trenutku, se zgodi razumevanje. Dovolj je, da me ta trenutek zaznamuje, ker predstavlja gonilno silo za mojo nadaljnjo rast.

...preberi več in prijava


 Delavnice izvajamo tudi na osnovi povpraševanja oziroma individualno ali za zaključene skupine. Sporočite nam vaše želje ali druge predloge za izvedbo. Za izvedbo delavnice je potrebno vsaj 10 udeležencev.

 


 

delavnice

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih