JANJA URBANČIČ, SOČUTNO STARŠEVSTVO & REBIRTHING

Na pobudo Janje Urbančič in njenega navdušenja nad dihalno tehniko rebirthing je nastal 5-dnevni družinski duhovno-izobraževalni oddih. Podrobnosti na letaku, več o sočutnem starševstvu in Janjinem delu pa na tej povezavi. Janjino zgodbo in spoznanja pa lepo predstavi članek Za uspešno vzgojo otrok je nujno ozaveščanje vzorcev staršev

Sočutno starševstvo je poleg avtoritarne in permisivne vzgoje tretji način starševstva, ki je za marsikaterega starša novost. Sočutnost v besedni zvezi Sočutno starševstvo pomeni, da smo sočutni do otroka in do sebe, da iščemo takšne poti, da smo zadovoljni vsi - otroci in mi kot starši. Eno glavnih načel Sočutnega starševstva je, da morajo starši najprej poskrbeti zase, si vzeti čas zase in za partnerja, da lahko nato dobro poskrbijo za otroka.

PRIJAVA: janja@socuten.si Prijave sprejemamo do 29. 6. oziroma do zapolnitve mest.

INFORMACIJE: Tadeja Kern 040 423 719 (ob delavnikih od 14 - 18h); info@drustvo-bindu.si

Kaj je rebirthing?

Kaj je sočutno starševstvo?

Za uspešno vzgojo otrok je nujno ozaveščanje vzorcev staršev