bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

Tadeja Kern 040 423 719
ob delavnikih: 14-18h

info@drustvo-bindu.si

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

Katarza

 

Našo osebnost in vse tisto, kar verjamemo in mislimo da smo, »persona«, ta celostni vzorec relativno trajnih značilnosti, po katerih se posamezniki razlikujemo med seboj, se je oblikoval skozi celotno obdobje našega obstoja. Določa, da se različno odzivamo na iste situacije. In vsaka situacija je odnos med nami in okolico –  naš občutek tega odnosa. Naše  doživetje pa je odvisno od stanja naših fizičnih, čustvenih in mentalnih receptorjev. Odkrivanje in raziskovanje nam prinaša videnje samega sebe v popolnoma novi luči.

7-dnevni izkustveni program KATARZA je več kot le meditacija.

Izkustvena Katarza  preko različnih aktivnih faz odpira energetske, čustvene ter fizične blokade v telesu. To je odlična priložnost, da doživite in resnično razumete principe sočutja in jeze, poguma in strahu, ljubezni in sovraštva,  čistosti misli ter svojo esenco biti. Spoznanje in zavedanje sebe pa nam omogoči drugačen pogled na svet. Doživljanje, čutenje, strast življenja. In ta nov odnos med nami in okolico prikliče v naše življenje nove ljudi, situacije in prave priložnosti za uresničevanje našega bistva, tukaj in zdaj. Kako biti to, kar v resnici smo.

Program Katarza je zasnovan kot metoda, s katero boste preko faz, ki trajajo od 7 do 15 minut in ki jih spremlja glasba, lahko izrazili, kar vas bremeni in stiska, lahko boste kričali, se jezili, jokali, smejali, radostili in bivali v svoji esenci. Metoda vodi v občutek katarze, za katero je na začetku z gibanjem potrebno aktivirati energijo v telesu, pospešiti dihanje, si dovoliti iti preko lastne meje udobja in resnosti ter si dovoliti predati se samemu sebi. Občutek je osvobajajoč.

Faze:
1 vodena priprava in prebujanje telesa, postopen dvig energije
2 hoja, dihanje
3 odločnost pri postavljanju svoje meje: kako reči NE
4 izražanje tega, kar vas bremeni preko stanja jeze, besa, joka...
5 kontemplacija trenutnega notranjega stanja
6 dvig in sproščanje energije preko dinamične telesne aktivnosti
7 dovoliti si biti manj resen kot sicer, bolj igriv, otrok v telesu odraslega
8 potovanje k lastni esenci preko uporabe glasu in nastajajoče vibracije
10 voden zaključek, integracija
11 mirovanje in opazovanje

KDAJ: 7. - 15. 10.
7. 10., sobota, 6:00 – 9:00
8. 10., nedelja, 6:00 – 8:00
pon., tor., čet., pet. 5:00 - 6:20 
sreda 5:00 - 7:00
14. 10., sobota - prosto
15. 10., nedelja, 6:00 – 8:00

KJE: Ljubljana, center Parinama, Cesta na Brdo 85

CENA: 200,00 eur

PRIJAVA: Na delavnico se prijavite prek izpolnjene spletne prijavnice. Po prijavi vam bomo poslali še zdravstveni obrazec

Ko pošljete spletno prijavnico, čez nekaj sekund dobite v vaš e-poštni predal avtomatsko generirano  sporočilo. Če ga ne dobite, poglejte v 'spam/nezaželeno/junk/vsiljeno' pošto. Če ga nimate, prijavnica ni bila pravilno izpolnjena.

 

INFORMACIJE: Tadeja Kern 040 423 719 (ob delavnikih od 14 - 18h); info@drustvo-bindu.si

Opozorilo: Delavnice se ne morejo udeležiti psihično zdravljeni ljudje. Prav tako se je ne morejo udeležiti ljudje, ki so odvisni od katere koli droge. Zaradi intenzivnosti dela delavnica ni primerna za nosečnice. Če jemljete kakršna koli zdravila ali imate kakršne koli telesne oziroma psihične težave, o tem pred delavnico obvestite organizatorja. Delavnica je primerna za odrasle od dopolnjenega 20. leta naprej.

 

Ker delavnice izvajamo tudi na osnovi povpraševanja oz. jih izvajamo individualno ali za zaključene skupine, nam sporočite vaše morebitne želje in druge predloge za izvedbo. Za izvedbo delavnice je potrebno minimalno 10 udeležencev.

delavnice
ishmech
vrtenje
intenziv razsvetljenja
poletni kampi 2018
ples po ognju
rebirthing
kundalini meditacija
dinamična meditacija
izziv - riziko
odnosi
ženski krogi
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih