VEČERI MEDITACIJ

Začenjamo z občasnimi večeri meditacij, osnovanih po lepem obisku septembrskih večerov in želji udeležencev po tovrstni ponudbi. Vodi jih Tadeja Kern.

V sredo, 27. 12. od 20.00 - 21.30 vas tako vabimo na večer meditacije Nadabrahma, nežne tibetanske tehnike za odpiranje srca.
60-minutna meditacija je sestavljena iz treh stopenj, 45 minut sedimo, 15 ležimo. Mrmranje in počasni gibi rok ob glasbi ustvarjajo vibracijo, ki odpira srce ter ustvarja notranje ravnovesje in harmonijo med umom in telesom.

Tovrstne meditacije lahko izvajamo tudi sami doma, so pa v skupinskih oblikah učinki vedno močnejši.

Pridite v udobnih oblačilih, s seboj prinesite podlogo za ležanje in nekaj za pokrit.

KJE: Ljubljana, Cesta na Brdo 85, Parinama center

Prostori Parinama centra so v velikem poslovnem objektu Esto park. Ko zavijete z glavne ceste (Cesta na Brdo), takoj zavijete desno na parkirišče, peljete do konca objekta (100 m) in tam parkirate. Nato greste levo do drugega skupnega vhoda v stavbo (ožja steklena vrata z nadstreškom). Center Parinama je v prvem nadstropju na desni strani, na koncu hodnika. Sledite oznakam.    zemljevid lokacije

Povezava LPP je št. 14, smer Vrhovci oz. Bokalce, avtobusna postaja Viško polje.

VSTOPNINA: 8 EUR

PRIJAVE: spletna prijavnica

Ko pošljete spletno prijavnico, čez nekaj sekund dobite v vaš e-poštni predal avtomatsko generirano  sporočilo. Če ga ne dobite, poglejte v 'spam/nezaželeno/junk/vsiljeno' pošto. Če ga nimate, prijavnica ni bila pravilno izpolnjena.

INFORMACIJE: Tadeja 040 423 719 (ob delavnikih od 14 - 18h);