bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

Marko 041 662 484
(ob delavnikih od 10 - 16h)

info@drustvo-bindu.si

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

spletna prijavnica

Skupinski rebirthing - krožno povezano dihanje 

 

Skupinskih oblik krožnega povezanega dihanja je več. Lahko poteka kot samostojno delo, v paru ali v krogu, sede ali leže. Vsaka od oblik ima svoj namen in učinek.

Med udeleženci skupinskih srečanj se ustvari energetska povezava, vzorci energije se menjajo in dopolnjujejo. Čez čas dihalci lahko začutijo, da so postali povezani med sabo, postanejo en dih. Sinergija med dihalci daje vsakemu individualnemu procesu večjo moč in intenzivnost, ki pomaga pri aktivaciji globjih procesov, česar morda v tako kratkem času ne bi doživeli, če bi rebirthing izvajali le individualno.

Kljub temu, da je oblika skupinska, so izkušnje vedno individualne. Niti dva udeleženca nimata  enake izkušnje in tudi večkratni obisk skupinske delavnice je za vsakega posameznika vsakokrat nova izkušnja in novo doživetje.

 

Potek delavnice

Za eno srečanje smo namenili tri polne ure. Sestavljajo jih:

1. Pogovor, teoretični del, priprava na dihanje: 30 - 60 minut

2. Tehnika dihanja: 60 - 90 minut

3. Izmenjava izkušenj in diskusija, pojasnila, navodila, integracija: 30 - 60 minut

Čas za integracijo je pomemben, saj nam da priložnost, da si doživljaje med procesom razjasnimo in jih razumemo. Koristna so tudi spoznanja, kaj so doživeli drugi, saj pogosto v drugih ljudeh lažje odkrijemo vzorce, ki so lastni tudi nam samim. Pogosto vam vodja rebirthinga da tudi navodila oziroma naloge, ki jih lahko izvajate doma, s čimer dosežete dolgotrajen učinek čiščenja določenega vzroka energetske blokade.

V Društvu Bindu tehniko krožnega povezanega dihanja vodita diplomiranec londonske šole holističnega rebirthinga s 30-letno prakso Bodin ter njegova učenka Tadeja Kern. Bodin si je v zadnjih 30 letih poleg omenjene diplome pridobil še mnoga druga znanja, tudi iz kvantne psihologije, in tehnik, ki jih uporablja pri psihologiji človekovega razvoja. Tadeja Kern je z rebirthingom in tehnikami za osebnostni razvoj povezana 15 let. Oba vodita skupinska in individualna srečanja.

TERMINI, CENA, PRIJAVA

Več o dihalni tehniki rebirthing

 

INFORMACIJE: info@drustvo-bindu.si
Marko 041 662 484 (ob delavnikih od 10 - 16h)

 

Opomba: Zaradi intenzivnosti dela in močnih čustvenih odzivov delavnica ni primerna za psihično zdravljene ljudi, odvisnike od drog, nosečnice, epileptike, astmatike ali za ljudi s težjimi telesnimi oziroma duševnimi težavami. Če jemljete kakršna koli zdravila ali imate kakršne koli telesne oziroma psihične težave, o tem pred prijavo na delavnico obvestite organizatorja. Delavnice se lahko udeležijo starejši od 18 let.

 

Ker delavnice izvajamo tudi na osnovi povpraševanja oz. jih izvajamo individualno ali za zaključene skupine, nam sporočite vaše morebitne želje in druge predloge za izvedbo. Za izvedbo delavnice je potrebno minimalno 10 udeležencev.

 

Izkušnje udeležencev

TERMINI, CENA, PRIJAVA

Več o dihalni tehniki rebirthing spletna prijavnica

delavnice
ishmech
rebirthing
vrtenje
ples po ognju
dinamična meditacija
poletni kampi 2019
intenziv razsvetljenja
kundalini meditacija
odnosi
ženski krogi
izziv - riziko
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih