ŽENSKI KROGI - PREDSTAVITEV

ŽENSKI KROGI

Popolnoma drugačna delavnica za ženske, ki vam bo s pomočjo subtilnega Bodinovega vodenja in njegovega izjemnega poznavanja človeka in medčloveških odnosov, še posebej moško-ženskih, razkrila in vas ponovno povezala z globoko naravo ženske duše.

Avtentična ženska je v modernem Zahodnem svetu že davno izginila, današnje pseudo-ženske so zgolj kreacije moških. Sodobne ženske smo v veliki meri postale igračke, ki so jih ustvarili moški - brez resnične lepote naravne ženskosti, ki obstaja v nas, kadar smo z njo v stiku. Kriza ženske identite, s katero se soočamo, ni nič drugega kot izguba stika s svojo avtentično žensko naravo.

Notranji viri ženske moči nam spet postanejo dostopni, ko smo pripravljene iti do konca v odkrivanju lastne šibkosti. Potem nas ta ista moč, ki nas je vlekla nazaj in ustavljala, lahko povleče naprej. Moč ni nekaj, za kar bi se morale truditi in naprezati, ampak nekaj, kar je treba osvoboditi v sebi. Spoprijeti se je treba s svojimi verigami, v katerih je ujeta vsa naša moč.

Delavnica Ženski krogi je ciklus 4 dvodnevnih srečanj. Prvo srečanje bo novembra 2012, v letu 2013 pa januarja, marca in maja.
Vsebine, opisane v nadaljevanju, se bodo prepletale na vsakem seminarju, iz meseca v mesec se bodo poglabljale in vam dajale večje razumevanje in izkušanje vaše ženskosti.

Rdeča nit vsakega srečanja je razdeljena na 3 sklope: žensko telo, psihologija ženske, duhovnost ženske. Podrobnejši opis posameznih sklopov je opisan v nadaljevanju. Vsako srečanje sestavlja teoretični in izkustveni del.

Podrobneje o programu