bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

Tadeja Kern 040 423 719
ob delavnikih: 14-18h

info@drustvo-bindu.si

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

ŽENSKI KROGI - PREDSTAVITEV

ŽENSKI KROGI

Popolnoma drugačna delavnica za ženske, ki vam bo s pomočjo subtilnega Bodinovega vodenja in njegovega izjemnega poznavanja človeka in medčloveških odnosov, še posebej moško-ženskih, razkrila in vas ponovno povezala z globoko naravo ženske duše.

Avtentična ženska je v modernem Zahodnem svetu že davno izginila, današnje pseudo-ženske so zgolj kreacije moških. Sodobne ženske smo v veliki meri postale igračke, ki so jih ustvarili moški - brez resnične lepote naravne ženskosti, ki obstaja v nas, kadar smo z njo v stiku. Kriza ženske identite, s katero se soočamo, ni nič drugega kot izguba stika s svojo avtentično žensko naravo.

Notranji viri ženske moči nam spet postanejo dostopni, ko smo pripravljene iti do konca v odkrivanju lastne šibkosti. Potem nas ta ista moč, ki nas je vlekla nazaj in ustavljala, lahko povleče naprej. Moč ni nekaj, za kar bi se morale truditi in naprezati, ampak nekaj, kar je treba osvoboditi v sebi. Spoprijeti se je treba s svojimi verigami, v katerih je ujeta vsa naša moč.

Delavnica Ženski krogi je ciklus 4 dvodnevnih srečanj. Prvo srečanje bo novembra 2012, v letu 2013 pa januarja, marca in maja.
Vsebine, opisane v nadaljevanju, se bodo prepletale na vsakem seminarju, iz meseca v mesec se bodo poglabljale in vam dajale večje razumevanje in izkušanje vaše ženskosti.

Rdeča nit vsakega srečanja je razdeljena na 3 sklope: žensko telo, psihologija ženske, duhovnost ženske. Podrobnejši opis posameznih sklopov je opisan v nadaljevanju. Vsako srečanje sestavlja teoretični in izkustveni del.

Podrobneje o programu

delavnice
ishmech
vrtenje
intenziv razsvetljenja
poletni kampi 2018
ples po ognju
rebirthing
kundalini meditacija
dinamična meditacija
izziv - riziko
odnosi
ženski krogi
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih