TRIMESEČNA DINAMIČNA MEDITACIJA

KAKO DELUJE?

Za gibanje energije sta potrebni dve polarnosti, tako kot pri elektriki. Da bi elektrika lahko tekla, mora imeti pozitivni in negativni pol. Ta dva pola se med dinamično meditacijo ustvarita v energetskih centrih. Pretok energije med polarnostima je življenjska sila.

Um deluje tako, da živi linearno. Zato vedno sprejme zgolj eno odločitev in pozabi na nasprotja. Z odpiranjem našega lastnega energetskega potenciala se zgodi, da mi postanemo gospodar umu. Tako um izgubi primat, da se odloča samo za eno stvar, saj sam nikoli ne vidi dveh nasprotij (dobro-slabo, toplo-mrzlo). Dinamična meditacija se začne s katarzo, z odpiranjem zelo močne nam neznane energije in konča s tišino, s sproščenostjo in zelo udobnim občutkom, živeti v telesu brez napetosti.