LOKACIJA: CENTER PARINAMA

Vse naše aktivnosti, če ni drugače navedeno, potekajo v Parinama centru na naslovu Cesta na Brdo 85. Prostori so prijetni, svetli in topli, parkirišča so tik pred lokacijo in v neposredni bližini.
Povezava LPP je št. 14, smer Vrhovci oz. Bokalce, avtobusna postaja Viško polje.

zemljevid lokacije

Prostori Parinama centra so v velikem poslovnem objektu Esto park. Ko zavijete z glavne ceste (Cesta na Brdo), takoj zavijete desno na parkirišče, peljete do konca objekta (100 m) in tam parkirate. Nato greste levo do drugega skupnega vhoda v stavbo (ožja steklena vrata z nadstreškom). Center Parinama je v prvem nadstropju na desni strani, na koncu hodnika.

Podatki za nakazila na TRR

Letera s.p.
Vrečkova 6
4000 Kranj
št. TRR: SI56020370257957533
sklic: datum plačila

*nismo zavezanci za DDV
davčna številka: 83204016

Podatki o društvu

društvo Bindu

predsednica:
Tadeja Kern, univ. dipl. nov. in prof. nem.
tadeja@drustvo-bindu.si

poletni kampi 2018