LOKACIJA: CENTER PARINAMA

Vse naše aktivnosti, če ni drugače navedeno, potekajo v Parinama centru na naslovu Cesta na Brdo 85. Prostori so prijetni, svetli in topli, parkirišča so tik pred lokacijo in v neposredni bližini.
Povezava LPP je št. 14, smer Vrhovci oz. Bokalce, avtobusna postaja Viško polje.

zemljevid lokacije

Prostori Parinama centra so v velikem poslovnem objektu Esto park. Ko zavijete z glavne ceste (Cesta na Brdo), takoj zavijete desno na parkirišče, peljete do konca objekta (100 m) in tam parkirate. Nato greste levo do drugega skupnega vhoda v stavbo (ožja steklena vrata z nadstreškom). Center Parinama je v prvem nadstropju na desni strani, na koncu hodnika.

PODATKI O DRUŠTVU

Društvo Bindu
Vrhpolje pri Moravčah 63
1251 Moravče

matična številka: 1513559000
davčna številka: 68352336

predsednica društva:
Tadeja Kern, univ. dipl. nov. in prof. nem.