Kvantni intenziv razsvetljenja (kir)

KDAJ: 30. 3. - 2. 4. Od četrtka zvečer do nedelje opoldne.

KJE: posestvo JandaLa v narodnem parku Fruška gora ob Donavi v Srbiji

CENA:
* seminarski del: 260 eur
240 eur za udeležence Bindu kontinuiranih delavnic: Ishmech kontinuirane tedenske skupine, Vrtavka, Vrtinec, meditacija kundalini.

* nočitev in hrana:
Cena za 3 nočitve in polni vegetarijanski penzion je odvisna od vaše izbire vrste nočitve.

PRIJAVE: spletna prijavnica Mesto si zagotovite z vplačilom kotizacije za seminarski del. Po prejeti prijavi vam bomo poslali še zdravstveni obrazec.

Podatki za nakazilo:

Letera s.p.
Vrečkova 6
4000 Kranj
št. TRR: SI56020370257957533
Namen nakazila: MEDITACIJA 3

POTREBŠČINE: S sabo prinesite ležalno podlogo (armafleks) in odejo oz. spalno vrečo, lahko tudi manjšo blazino za sedet.

INFORMACIJE: Tadeja 040 423 719 (ob delavnikih od 14 - 18h);

OPOZORILO: Delavnice se ne morejo udeležiti psihiatrično zdravljeni ljudje, odvisniki od drog, nosečnice, epileptiki ali ljudje s težjimi telesnimi oziroma duševnimi težavami. Če jemljete kakršna koli zdravila ali imate kakršne koli telesne oziroma psihične težave, se o tem pred prijavo posvetujte z organizatorjem. Delavnice se lahko udeležijo odrasli od dopolnjenega 22. leta naprej.

Ker delavnice izvajamo tudi na osnovi povpraševanja oz. jih izvajamo individualno ali za zaključene skupine, nam sporočite vaše morebitne želje in izdelali vam bomo program.

Kontakt: Tadeja Kern, 040 423 719, info@drustvo-bindu.si