termini, cene in koordinacija:
Tamara 031 737 043
(ob delavnikih od 12 - 13h)

drugo:
Marko 041 662 484
(ob delavnikih od 10 - 16h)

spletna prijavnica

Skupinski Rebirthing - Termin in prijava

Kaj je rebirthing?

Delavnice načrtujemo tudi na Štajerskem, Gorenjskem ter Goriško-Primorskem in iščemo primeren prostor.

KDAJ:
sreda 12. 12. 20.00 -22.30 • Ljubljana Parinama center

petek 18. 01. 18.00 -21.00 • Ljubljana • Devi center

Delavnice vodi Bodin.

LOKACIJE:

OB SREDAH:

Ljubljana, Cesta na Brdo 85, Parinama center

OB PETKIH:

Ljubljana Vič, Devi joga center, Bobenčkova ulica 4, zemljevid
Ko se peljete po Tržaški cesti (v smeri proti obvoznici) mimo Narta studia in Ilirije, zavijete desno za Petrolovo črpalko. Tik za Petrolovo črpalko zavijete desno v Bobenčkovo ulico - na vogalu je pekarna. Prostori so nad tiskarno Formatisk. Parkirna mesta so v Bobenčkovi ulici ter pred trgovino Ilirija, desno od Petrolove črpalke.

CENA:

a) 60 eur, 1 obisk
a1) 42 eur, 1 obisk; za člane FB skupine Janje Urbančič. V polje 'Opombe' v spletni prijavnici vpišite promo kodo 'Janja Urbančič'.
b) 100 eur, 2 obiska
c) 160 eur, 4 obiski

V polje 'opombe' v spletni prijavnici vpišite število obiskov. Znesek nakažete na TRR:

BINDU, DRUŠTVO ZA OSEBNOSTNI RAZVOJ IN PROUČEVANJE STARIH TRADICIJ, KULTUR IN ZNANJ
Vrhpolje pri Moravčah 63
1251 Moravče
št. TRR: SI56 0230 0009 0981 553
Namen nakazila: REBIRTHING

PRIJAVA: Na delavnico se prijavite prek izpolnjene spletne prijavnice. Po prijavi vam bomo poslali še zdravstveni obrazec. Prijavite se vsaj 7  dni pred razpisanim terminom.

Ko pošljete spletno prijavnico, čez nekaj sekund dobite v vaš e-poštni predal avtomatsko generirano  sporočilo. Če ga ne dobite, poglejte v 'spam/nezaželeno/junk/vsiljeno' pošto. Če ga nimate, prijavnica ni bila pravilno izpolnjena.

POTREBŠČINE: Pridite v udobnih oblačilih, odsvetujemo majice s kapuco in puli. S seboj prinesite podlogo za ležanje in odejo ali spalno vrečo. Pred delavnico vsaj 3 ure ne jejte.

INFORMACIJE: info@drustvo-bindu.si
o terminih, cenah, in koordinaciji:
Tamara 031 737 043 (ob delavnikih od 12 - 13h)
drugo:
Marko 041 662 484 (ob delavnikih od 10 - 16h)

Opozorilo: Delavnice se ne morejo udeležiti psihično zdravljeni ljudje. Prav tako se je ne morejo udeležiti ljudje, ki so odvisni od katere koli droge. Zaradi intenzivnosti dela delavnica ni primerna za nosečnice. Če jemljete kakršna koli zdravila ali imate kakršne koli telesne oziroma psihične težave, o tem pred delavnico obvestite organizatorja. Delavnica je primerna za odrasle od dopolnjenega 20. leta naprej.

Ker delavnice izvajamo tudi na osnovi povpraševanja oz. jih izvajamo individualno ali za zaključene skupine, nam sporočite vaše morebitne želje in druge predloge za izvedbo. Za izvedbo delavnice je potrebno minimalno 10 udeležencev.

Kaj je rebirthing?

Izjave udeležencev spletna prijavnica