spletna prijavnica

Skupinski Rebirthing - Termin in prijava

Skupinski rebirthingi se izvajajo v različnih krajih po Sloveniji, v Ljubljani večkrat mesečno

Kaj je rebirthing?

KDAJ: ob petkih od 18.00 - 21.00
junij: 16. 6.

Rok za prijavo: vsaj 5 dni pred razpisanim datumom. Glej spodaj 'PRIJAVA'.

KJE: Ljubljana Vič, Devi joga center, Bobenčkova ulica 4

Ko se peljete po Tržaški cesti (v smeri proti obvoznici) mimo Narta studia in Ilirije, zavijete desno za Petrolovo črpalko. Tik za Petrolovo črpalko zavijete desno v Bobenčkovo ulico - na vogalu je pekarna. Prostori so nad tiskarno Formatisk. Parkirna mesta so v Bobenčkovi ulici ter pred trgovino Ilirija, desno od Petrolove črpalke.

CENA: 60 eur za 1 srečanje, 100 eur za 2 srečanji

PRIJAVA: Na delavnico se prijavite prek izpolnjene spletne prijavnice. Po prijavi vam bomo poslali še zdravstveni obrazec. Prijavite se najpozneje 5  dni pred razpisanim terminom delavnice.

POTREBŠČINE: Pridite v udobnih oblačilih, odsvetujemo majice s kapuco in puli. S seboj prinesite podlogo za ležanje in odejo ali spalno vrečo. Pred delavnico vsaj 3 ure ne jejte.

INFORMACIJE: Tadeja Kern 040 423 719 (ob delavnikih od 14 - 18h);info@drustvo-bindu.si

Opozorilo: Delavnice se ne morejo udeležiti psihično zdravljeni ljudje. Prav tako se je ne morejo udeležiti ljudje, ki so odvisni od katere koli droge. Zaradi intenzivnosti dela delavnica ni primerna za nosečnice. Če jemljete kakršna koli zdravila ali imate kakršne koli telesne oziroma psihične težave, o tem pred delavnico obvestite organizatorja. Delavnica je primerna za odrasle od dopolnjenega 18. leta naprej.

Ker delavnice izvajamo tudi na osnovi povpraševanja oz. jih izvajamo individualno ali za zaključene skupine, nam sporočite vaše morebitne želje in druge predloge za izvedbo. Za izvedbo delavnice je potrebno minimalno 10 udeležencev.

Kaj je rebirthing?

Izjave udeležencev spletna prijavnica