ples po ognju IZJAVE UDELEŽENCEV

To je priložnost, da stopiš z ognjem iz oči v oči. Soočen z njegovo močjo in tvojim strahom te ogenj, če si pripravljen pozabiti na vse, kar veš, in ponovno postati nedolžen otrok, spusti vase in takrat se zgodi čudež. Simbioza človeka in ognja. In Bodin brez svojega vmešavanja dovoli, da vzpostaviš z ognjem globlji intimen odnos.

Darja

Nisem si mislil, da človek lahko tudi pleše po žerjavici. Ker sem bil prvič, sem si predstavljal, da bom naredil le nekaj prehodov. Potem pa me je skupina potegnila in sem plesal tudi sam. Več minut dolgo. Bilo je nepozabno doživetje in strah je med plesom izginil. Še bom prišel.

Jure

Ko sem prvič stopila na razpihano žerjavico, me je preplavila radost - občutek svobode in ponos. Ples po žerjavici je lepa prispodoba o tem, da bi si morali pogosto bolj zaupati. In izzvati svoje strahove. Učinek je lahko zelo osvobajajoč.

Saša

Odkar sem bil pred dobrim letom prvič na ognju, so izginile mučne bolečine v hrbtenici in ramenu. Kako se je to zgodilo, ne vem, ampak do danes se niso vrnile.

Miloš

Na ples po ognju prihajam, ker v stiku z njim najlepše doživljam sebe. Ogenj mi vedno pokaže, kako iskrena sem sama s sabo. Daje mi tudi ogromno energije in moči za poln vsakdan.

Mojca