bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

Marko 041 662 484
(ob delavnikih od 10 - 16h)

info@drustvo-bindu.si

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

ples po ognju IZJAVE UDELEŽENCEV


To je priložnost, da stopiš z ognjem iz oči v oči. Soočen z njegovo močjo in tvojim strahom te ogenj, če si pripravljen pozabiti na vse, kar veš, in ponovno postati nedolžen otrok, spusti vase in takrat se zgodi čudež. Simbioza človeka in ognja. In Bodin brez svojega vmešavanja dovoli, da vzpostaviš z ognjem globlji intimen odnos.

Darja

Nisem si mislil, da človek lahko tudi pleše po žerjavici. Ker sem bil prvič, sem si predstavljal, da bom naredil le nekaj prehodov. Potem pa me je skupina potegnila in sem plesal tudi sam. Več minut dolgo. Bilo je nepozabno doživetje in strah je med plesom izginil. Še bom prišel.

Jure

Ko sem prvič stopila na razpihano žerjavico, me je preplavila radost - občutek svobode in ponos. Ples po žerjavici je lepa prispodoba o tem, da bi si morali pogosto bolj zaupati. In izzvati svoje strahove. Učinek je lahko zelo osvobajajoč.

Saša

Odkar sem bil pred dobrim letom prvič na ognju, so izginile mučne bolečine v hrbtenici in ramenu. Kako se je to zgodilo, ne vem, ampak do danes se niso vrnile.

Miloš

Na ples po ognju prihajam, ker v stiku z njim najlepše doživljam sebe. Ogenj mi vedno pokaže, kako iskrena sem sama s sabo. Daje mi tudi ogromno energije in moči za poln vsakdan.

Mojca

delavnice
ishmech
rebirthing
vrtenje
ples po ognju
dinamična meditacija
poletni kampi 2019
intenziv razsvetljenja
kundalini meditacija
odnosi
ženski krogi
izziv - riziko
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih