bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

Marko 041 662 484
(ob delavnikih od 10 - 16h)

info@drustvo-bindu.si

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

 

POLETNI KAMP - LOKACIJA

Seminar se bo odvijal na posestvu JandaLa sredi neokrnjene narave na obrobju Narodnega parka Fruška gora, v Vojvodini v Srbiji, na polovici poti med Novim Sadom in Beogradom. V narodnem parku Fruška gora se vsak dan zamenja sedem blagodejnih vetrov, ki jih je raziskovala že Marija Terezija. Na ograjenem posestvu s stoletno tradicionalno hišo na vas čakajo dvorana, velika 160 m2, lesen jacuzzi na prostem, savna, izdelana v stoletni kašči, jedilnica pod krošnjami dreves in številni skriti kotički, kjer si boste lahko vzeli čas zase.

3D galerija lokacije

foto galerija

 

 

 

Namestitev je možna v objektu s petimi sobami in skupno kopalnico ali v treh samostojnih hiškah z lastno kopalnico ali 2-posteljnih glamping šotorih.

 

 

 

Tik ob posestvu se vije reka Donava. Zjutraj boste lahko občudovali meglice na vodi in prebujanje množice različnih ptic, podnevi plovbo čolnov in ladij, zvečer pa osupljive sončne zahode. Po Donavi boste lahko poskusili tudi zaveslati v kajaku, s čolnom vas bomo odpeljali na bližnji nenaseljeni otok, kjer se prosto pasejo konji in druge živali, predvsem pa so si na njem poletno domovanje uredile številne ptičje vrste, med njimi tudi štorklje, čaplje in rečni galebi. Na otoku se boste sprehodili pod stoletnimi vrbami in občudovali pisano cvetje.

 
 

V narodnem parku Fruška gora je več kot 20 pravoslavnih samostanov. Možen je dogovor za ogled katerega izmed njih. Posestvo je od Novega Sada oddaljeno 35 km, od Beograda pa 50 km, tako da si ob povratku ali v primeru podaljšanja bivanja lahko ogledate tudi ti dve mesti. Lahko vam predlagamo še druge izlete po Vojvodini in jih za vas tudi organiziramo.

  galerija fotografij
delavnice
ishmech
rebirthing
vrtenje
ples po ognju
dinamična meditacija
poletni kampi 2019
intenziv razsvetljenja
kundalini meditacija
odnosi
ženski krogi
izziv - riziko
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih