bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

Tadeja Kern 040 423 719
ob delavnikih: 14-18h

info@drustvo-bindu.si

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

TRIMESEČNA DINAMIČNA MEDITACIJA

Tehnika za prebuditev neskončnega vira energije.

Moderni človek kot tak je nevrotičen zaradi modernega načina življenja. Zato je nepopoln in energetsko nepretočen. Vsak posameznik je razdeljen v spopadu s samim sabo. To je vzorec, ki ustvarja nevrozo.

Dinamična meditacija sprejema vašo nervozo táko, kakršna je, in jo poskuša sprostiti. Osvobodi zablokirane energetske centre, ki začnejo na novo delovati. S tem začne človek biti živ na drugačen način in začne obstajati kot energetski fenomen.

Če se ta energija tri mesece vsakodnevno odpira, pride do prebujanja neskončnega vira energije, ki se nahaja v predelu popka iz točke, kjer smo se rodili oz. bili povezani s popkovino. Ko pride do popolnega osvobajanja, se človek nauči odpirati in zapirati ta center po svoji volji ter celo življenje razpolaga z neskončno energijo. Zato nikoli več ne more biti utrujen, saj je osnova človeškega telesa živeti brez napora, živeti v pretočnosti in v svojem bistvu, v tem, kar ste po naravi.

KAKO POTEKA?

Meditacija je sestavljena iz 5 delov, ki jih spremlja glasba, traja pa 60 minut.

  • 1. faza, 10 minut: kaotično dihanje
  • 2. faza, 10 minut: telesu se daje svoboda, da izrazi vse, kar je v njem
  • 3. faza, 10 minut: s sproščenim telesom in dvignjenimi rokami se skače čim bolj visoko, pristanek na petah
  • 4. faza, 15 minut: faza stop, v kateri človek zamrzne vse v sebi in opazuje energijo, kako se giba v njem. Faza tišine.
  • 5. faza, 15 minut: z glasbo in igro izrazi vse, kar je v tebi. Svojo živahnost nosi prek celega dne.

Za popolno razumevanje meditacije je potrebnih precej ur teoretičnih pojasnil in praktičnih navodil. Meditacija traja tri mesece vsakodnevno eno uro. V treh mesecih mora priti do odpiranja naše življenjskosti in nas pripeljati do tega, da postanemo človeško bitje brez nevroz in z ogromnim energetskim potencialom, ki nam na sproščen način ostane celo življenje. Ko enkrat to dosežemo, aktivirana energija ostane za vedno.

Med meditacijo udeleženec skozi izkušnjo razume, kako deluje, spozna um, energetske centre in se dotakne odgovora na vprašanje "Kdo sem jaz?".

Poleg vsakodnevne meditacije bo vsako soboto in nedeljo srečanje trajalo tri ure. Vodja meditacije bo v tem času v okviru intenzivnega programa imel predavanja o meditaciji in odgovarjal na vprašanja udeležencev. To je tudi čas za globlje razumevanje same tehnike.

O VODJI

Trimesečno dinamično meditacijo bo vodil Bodin z izšolanimi asistenti. Bodin je pred 25. leti izkustveno doživel odpiranje centra neskončne energije in je večino ljudi sposoben pripeljati v to stanje. Sicer se 55-letni Bodin od zgodnje mladosti ukvarja z raziskovanjem sebe in je diplomiranec ameriškega inštituta za kvantno psihologijo, diplomiranec londonske šole holističnega rebirthinga in diplomiranec intenziva razsvetljenja.

Datumi delavnic

delavnice
ishmech
vrtenje
intenziv razsvetljenja
poletni kampi 2018
ples po ognju
rebirthing
kundalini meditacija
dinamična meditacija
izziv - riziko
odnosi
ženski krogi
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih