bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

Marko 041 662 484
(ob delavnikih od 10 - 16h)

info@drustvo-bindu.si

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

POLETNI KAMPI - NAČIN DELA

Kratka predstavitev lokacije

Poletni kampi društva Bindu so umeščeni na 1 ha veliko ograjeno posestvo z razgledom na reko Donavo v narodnem parku Fruška gora v Srbiji. Objekti so zgrajeni iz naravnih materialov: masivnega starega lesa, slame, les je zaščiten z naravnimi olji. Z detajli, ki smo jih več kot dve desetletji zbirali vsepovsod po svetu, želimo udeležence prestaviti v čas, ko so bili avtomobili luksuz, ko ni bilo mobilnikov in sodobnih tehnoloških naprav, ko so linije gradnje bile prijetne, valovite in mehke. Ko je še dišalo po iskrenih medčloveških odnosih in smo poznali sosede ter nismo zaklepali vrat.

Več o lokaciji

Trajanje seminarjev

Seminarji trajajo 7-9 dni. V tem času želimo, da pozabite na vašo ustaljeno rutino in da bivanje izkoristite za delo na sebi, da si vzamete čas zase, ki vam ga sicer ob vsakodnevnih opravilih doma primanjkuje.

Način dela

Ko enkrat prestopite vrata posestva, praviloma z njega ne odidete vseh sedem dni, razen če je to del programa. Ker je skupina vedno močna toliko, kolikor vsak prispeva vanjo, želimo z neprekinjenim skupnim bivanjem energijo, ki se oblikuje iz dneva v dan, ohraniti in nadgrajevati. Doslej se nam je to obrestovalo.

Uro in skrbi lahko mirnega srca pustite na vhodu. Zjutraj vas bomo zbudili mi, pravočasno vas bomo obveščali, kdaj je čas za obroke, potrudili se bomo za vaše udobje.
 

Aktivnosti se izvajajo preko celega dneva z mesnimi počitki. Sestavljajo jih različne vaje, predavanja, nekatere naloge izvajamo samostojno na različnih lokacijah na posestvu.
Zelo razumemo, da potrebujete tudi čas za počitek in integracijo vsebin, zato je nekaj časa namenjenega mirovanju oziroma uživanju v džakuziju na prostem in drugim presenečenjem. Ta čas lahko namenite tudi vsebinskim pogovorom v manjših skupinah ali individualnemu delu z asistenti, ki so kompetenten sogovornik, saj vse razpisane vsebine poznajo in so jih izkusili.

 

Termini

Zavedamo se, da vam včasih z vnaprej določenim terminom prekrižamo načrte. Če so vam vsebine všeč in bi se kampov želeli udeležiti, razpisani termini pa vam ne ustrezajo, nam sporočite vaše želje.

ekipa Bindu

Pregled poletnih kampov

Galerija lokacije

delavnice
ishmech
rebirthing
vrtenje
ples po ognju
dinamična meditacija
poletni kampi 2019
intenziv razsvetljenja
kundalini meditacija
odnosi
ženski krogi
izziv - riziko
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih