termini, cene in koordinacija:
Tamara 031 737 043
(ob delavnikih od 12 - 13h)

drugo:
Marko 041 662 484
(ob delavnikih od 10 - 16h)

PODATKI IN PRIJAVA - KAMPI 2019

Datumi 7-dnevnih poletnih kampov so:

KDAJ:

Prihod: na dan začetka od 15:00 do 17:00 ure
Odhod: na dan zaključka do 11:00 ure

KJE: narodni park Fruška gora v bližini Novega Sada v Srbiji. Podrobneje o lokaciji / 3-D galerija

CENA: Cena je all inclusive in vključuje:
  • 7 nočitev in polni penzion (obilnejši zajtrk, malica, večerja), vse pripomočke, ki so potrebni za izvedbo vseh dejavnosti in delavnic na kampu.

• prehrano: vegetarijanska, iz lokalne domače pridelave. Pijačo: voda, kava, čaj.

• program

Cena je all inclusive in variira glede na to, za katero bivalno kapaciteto se odločite.

A: sobe v večjem novem objektu. Cena velja na osebo.

V objektu je 5 sob: 1 v pritličju, 4 v nadstropju. V pritličju je tudi kopalnica s tuš kabino, umivalnikom in straniščem. V nadstropju je stranišče z umivalnikom.

1-posteljna soba:  730,00

2-posteljna soba: 660,00

B: bivanje v samostojni hiški s kopalnico: wc, tuš kabina, umivalnik. Na razpolago so 3 hiške. Vse imajo lastno teraso in manjše dvorišče. Cena velja na osebo.

1-posteljna hiška: 830,00

2-posteljna hiška: 710,00

3-posteljna hiška: 670,00

C: glamping šotor: velik šotor s stojno višino. Tla so lesena in dvignjena od zemlje. Šotori so dvoposteljni, opremljeni z 2 enojnina posteljema klasične dimenzije, 2 nočnima omaricama, svetilko in predprostorom. Na razpolago je 6 šotorov. Sanitarije s kopalnicami so v neposredni bližini. V umivalnici so tudi omarice, kjer lahko pustite potrebščine za osebno higieno. Cena velja na osebo.

2-posteljni glamping šotor: 630,00

PRIJAVA: spletna prijavnica

Ko pošljete spletno prijavnico, čez nekaj sekund dobite v vaš e-poštni predal avtomatsko generirano  sporočilo. Če ga ne dobite, poglejte v 'spam/nezaželeno/junk/vsiljeno' pošto. Če ga nimate, prijavnica ni bila pravilno izpolnjena.

Rok prijave
Prijave sprejemamo do zasedbe mest, najpozneje pa do vključno 1. 7. 2018. Do tega datuma velja tudi objavljena cena.
Z oddajo prijavnice se zavežete za obiskovanje delavnice. Prijavo potrdite z vplačilom celotnega zneska vsaj 2 dni po spletni prijavi, sicer vaša prijava ni več veljavna.
Po prejemu prijave vam bomo poslali vse druge potrebne informacije in zdravstveni obrazec.

Rok odjave
Rok za morebitno odjavo je 48 dni pred datumom izvedbe delavnice. Odjavite se lahko v elektronski obliki prek e-pošte. V primeru poznejše odjave vam od vplačanega zneska povrnemo:

*odjava 45 do 30 dni pred pričetkom kampa - povrnemo 90 % vplačanega zneska,
*odjava 29 do 22 dni pred pričetkom kampa - povrnemo 80 % vplačanega zneska,
*odjava 21 do 16 dni pred pričetkom kampa - povrnemo 40 % vplačanega zneska,
*ob poznejši odjavi do udeležbe vračila vplačanih sredstev niste upravičeni.

Znesek nakažite na TRR organizatorja:

BINDU, DRUŠTVO ZA OSEBNOSTNI RAZVOJ IN PROUČEVANJE STARIH TRADICIJ, KULTUR IN ZNANJ
Vrhpolje pri Moravčah 63
1251 Moravče
št. TRR: SI56 0230 0009 0981 553
sklic: 00 datum plačila
koda: OTHR
namen: POLETJE 2018

*nismo zavezanci za DDV

Ob morebitni odpovedi delavnice s strani organizatorja vplačani znesek vrnemo v 5 delovnih dneh.

PREVOZ: Do Fruške gore se iz Slovenije lahko pripeljete z vlakom, avtobusom ali osebnim avtomobilom. Z avtom vožnja traja 5,5 ure. Lahko se odločite tudi, da se pridružite drugim udeležencem v avtomobilu, kar se je doslej izkazalo kot najboljša možnost. Stroški prevoza, ki znašajo okvirno 150,00 evrov za gorivo in cestnine v obe smeri, se v tem primeru razdelijo med potnike v vozilu. Lahko se dogovorimo tudi za organiziran prevoz s kombijem. Letališče v Beogradu je od lokacije kampa oddaljeno 50 km oz. 40 min vožnje.

Organizator si pridružuje pravico do spremembe datuma delavnic in kraja izvedbe.

OPOZORILO: Bindu kampa se ne morejo udeležiti psihiatrično zdravljeni ljudje, odvisniki od drog, nosečnice, epileptiki ali ljudje s težjimi telesnimi oziroma duševnimi težavami. Če jemljete kakršna koli zdravila ali imate kakršne koli telesne oziroma psihične težave, se o tem pred prijavo na kamp posvetujte z organizatorjem.

Kampa se lahko udeležijo starejši od 18 let, zasebnost udeležencev na kampu je zagotovljena v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov.

Če želite svoje bivanje podaljšati za počitniška in turistična doživetja, vam v Bindu kampu nudimo možnost koriščenja prenočišč z zajtrkom, organiziramo pa lahko tudi izlete s čolnom po Donavi in Tisi.
poletni kampi 2019