bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO


facebook stran

Copyright Bindu

VRTENJE - TERMIN IN PRIJAVA

V društvu Bindu kontinuirano izvajamo tehniko vrtenja. V program Vrtavka, ki poteka ob ponedeljkih zjutraj ter enkrat mesečno v obliki večurne delavnice, se lahko pridružite kadarkoli (podrobnosti niže spodaj).

 

 ...podrobneje o tehniki vrtenja

 Intervju s Kristino De Ventus in Bodinom: Skrivnost vrtenja je v atomu 

 Pogovor o skrivnostih vrtenja in človeka ter osebna izkušnja novinarke: Metoda vrtenja – pot globoko vase: Osebna izkušnja je nenadomestljiva!

Z vrtenjem se v nas vzpostavi ravnovesje vseh treh centrov – fizičnega, čustvenega in umskega. S tem se v človeku vzpostavi stabilnost med njegovo notranjostjo in zunanjostjo, med življenjem navznoter in življenjem navzven.
Znanost je dokazala, da je gibalna aktivnost, ki aktivira celotne možgane, vrtenje, preko katerega se uravnovesi delovanje leve in desne možganske polovice, obudijo se tudi sinapse. Vrtenje po izsledkih znanosti povzroči pomembne spremembe v strukturi možganov v samo dveh mesecih. Vendar ni dovolj, da se samo vrtimo, pomembno je, da se znamo pravilno vrteti.

 

VRTAVKA - priprava telesa na vrtenje s Kristino De Ventus

Metoda, po kateri se izvaja program, je usmerjena v pripravo udeležencev za daljše vrtenje Izvajajo se različne tehnike in vaje za sproščanje, uči se tehnika pravilnega vrtenja, tako v smislu motorike kot sproščenosti, lahkotnosti in živosti. Na vsakem srečanju pa imajo udeleženci tudi priložnost in možnost okušati vrtenje.

 

KDAJ: Trenutno ni razpisanega termina

KJE: Ljubljana, Cesta na Brdo 85, Parinama center

 

VRTAVKA - 3-urna mesečna delavnica

KDAJ: termin trenutno ni razpisan

KJE: Ljubljana, Cesta na Brdo 85, Parinama center

Večurne delavnice so namenjene tako novim udeležencem kot udeležencem, ki se vrtenja udeležujete v kontinuiranih terminih.

 

 

CENA: opcije plačilnega paketa:

a) ob ponedeljkih(4 zaporedni obiski)
   50 eur za mesečno plačilo ali
   140 eur za 3 mesece v enkratnem znesku

b) ob ponedeljkih(4 zaporedni obiski) + 3-urna delavnica
    75 eur za mesečno plačilo ali
    210 eur za 3 mesece v enkratnem znesku 

c) mesečna delavnica
    45 eur za posamezno delavnico ali
    130 eur za 3 delavnice v enkratnem znesku

UDLEŽEBA:  Priporočamo kontinuirano udeležbo. Ker je število mest omejeno z velikostjo prostora, prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Prednost pri rezervaciji mesta imajo udeleženci, ki se bodo na program prijavili za 3 mesece.

PRIJAVE: spletna prijavnica Vrtavka Mesto v skupini si zagotovite z vplačilom kotizacije. Po prejeti prijavi vam bomo poslali še zdravstveni obrazec.

Ko pošljete spletno prijavnico, čez nekaj sekund dobite v vaš e-poštni predal avtomatsko generirano  sporočilo. Če ga ne dobite, poglejte v 'spam/nezaželeno/junk/vsiljeno' pošto. Če ga nimate, prijavnica ni bila pravilno izpolnjena.

 

Podatki za nakazilo:

BINDU, DRUŠTVO ZA OSEBNOSTNI RAZVOJ IN PROUČEVANJE STARIH TRADICIJ, KULTUR IN ZNANJ
Vrhpolje pri Moravčah 63
1251 Moravče
št. TRR: SI56 0230 0009 0981 553
Namen nakazila: MEDITACIJA

 

VRTINEC– celoletni program vrtenja z Bodinom

Z udeleženci, ki skozi priprave programa Vrtavka dosežejo sposobnost za daljše vrtenje, vodeno izvajajamo delavnice, na katerih je osnovna tehnika vrtenje. Tehnika, ki jo izvajamo, je izvorna tehnika vrtenja in sledi poti pesnika Mevlane Rumija.

KDAJ: Trenutno ni razpisanega termina

KJE: Ljubljana, Cesta na Brdo 85, Parinama center

UDLEŽEBA:  Priporočamo kontinuirano udeležbo. Ker je število mest omejeno z velikostjo prostora, prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Prednost pri rezervaciji mesta imajo udeleženci, ki se bodo na program prijavili za 3 ali 1 mesec. Če bo v skupini še prostor, se programa lahko udeležite tudi s posamičnim obiskom po opravljenem programu Vrtavka pri Kristini De Ventus.

CENA: V spletno prijavnico vpišite 'opcijo plačilnega paketa'.

a) ob sredah (4 zaporedni obiski)
    80 eur (65 eur*) za sprotno plačilo ali
    220 eur (190 eur*) za 12 zaporednih obiskov v enkratnem znesku 

b) ob sredah (4 zaporedni obiski) + 3-urna delavnica
    110 eur (95 eur*) za mesečno plačilo ali
    310 eur (270 eur*)  za 12 zaporednih obiskov v enkratnem znesku

c) mesečna delavnica
    45 eur za posamezno delavnico ali
    130 eur za 3 delavnice v enkratnem znesku

*Popust za udeležene, ki obiskujejo katerokoli drugo kontinuirano delavnico v društvu Bindu.

PRIJAVE: spletna prijavnica Vrtinec Po prejeti prijavi vam bomo poslali še zdravstveni obrazec.

POTREBŠČINE za Vrtavko in Vrtinec:  Delali bomo v nogavicah ali copatih z usnjenim podplatom. Pri obutvi je pomembno to, da se v njej lahko vrtite brez zatikanja. Od oblačil so zaželeni dolgi rokavi. 

INFORMACIJE: info@drustvo-bindu.si
Marko 041 662 484 (ob delavnikih od 10 - 16h)

OPOZORILO: Delavnice se ne morejo udeležiti psihično zdravljeni ljudje. Prav tako se je ne morejo udeležiti ljudje, ki so odvisni od katerekoli droge. Če jemljete kakršnakoli zdravila ali imate kakršnekoli telesne oziroma psihične težave, o tem pred prijavo na delavnico obvestite organizatorja. Meditacije se lahko udeležijo starejši od 18 let.

 

 

delavnice

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih