bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

termini, cene in koordinacija:
Tamara 031 737 043
(ob delavnikih od 12 - 13h)

drugo:
Marko 041 662 484
(ob delavnikih od 10 - 16h)

info@drustvo-bindu.si

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

spletna prijavnica

Ishmech - mesečne delavnice

3-urne tematske delavnice v Ljubljani

Pridružite se nam na zanimivih tematskih delavnicah s Kristino De Ventus. Ob petkih enkrat na mesec, od 18.00 - 21.00.

 

Zaupanje

Zaupanje je globoka vez z našo notranjo bitjo.

14. 12. ob 18.00

Zaupanje je temelj odnosa.  Bistvo življenja je odnos (s seboj, drugimi in z vsem kar nas obdaja). Odnos temelji na vzroku in posledici. Vse kar živimo je naša lastna kreacija. Strah v kakršnikoli obliki nas ovira, da bi vzpostavili odnos (s čimerkoli), ker to pomeni biti odgovoren, odrasel. Če živimo v nenehnem strahu ali lahko vzpostavimo kakršenkoli naraven, čist, zaupljiv odnos? Zaupanje je stanje, kjer čutimo globino lastnega obstoja - Prazen prostor, kjer izginejo vse maske, fasade za katerimi se skrivamo. Boleče je odvreči vse zunanje sloje in biti enostavno - Ranljiv. Prazen prostor, mir, tišina, enostavna lepota se nam zdijo velikokrat premalo.

Imate lahko čudovito telo, lep nasmeh, lepe obleke, dobro igrate svoje vloge, dobro skrivate kaj pravzaprav ste. Ko vse to odvržemo se ustrašimo, ker ugotovimo, da zunanje ni vse.

Na delavnici vas bom skozi glasbo in gibanje (ples) peljala v različne odnose. Z enostavnimi metodami boste obrnili pozornost na notri. Odnos ni  nedostojno vmešavanja v drugo človeško bitje. Pomembno je, da nekaj znotraj nas razume Trenutek in se v trenutku spontano, naravno odzovemo, čutimo trenutek točno takšen kot je. 

Ne bomo se spraševali zakaj drugi kaj ne naredijo, da bi bilo naše življenje bolj polno. Z lastno aktivacijo se bomo prepustili ritmu življenja. V trenutku, ko se zavedam, da ni nič  moje ali da ni ničesar za kar lahko trdim, da je moje, se sprostim. Zavem se sile znotraj sebe, ki teče svobodno.  Pričnem zaupati, ker se zavedam svoje biti, ki je čista oziroma Prazna navlak uma,…Rodi se zaupanje.

 

KDAJ: petek, 14. 12. od 18.00 - 21.00 

KJE: Ljubljana, Cesta na Brdo 85, Parinama center

CENA: 35 eur 
           22 eur za udeležence Bindu kontinuiranih delavnic v aktualni sezoni 2018-19: Ishmech redne skupine, Vrtavka, Vrtinec, 3-mesečna meditacija 

PRIJAVE: Na delavnico se prijavite z izpolnjeno spletno prijavnico vsaj 7 dni pred razpisanim terminom. Prijavo potrdite z vplačilom kotizacije.

Ko pošljete spletno prijavnico, čez nekaj sekund dobite v vaš e-poštni predal avtomatsko generirano  sporočilo. Če ga ne dobite, poglejte v 'spam/nezaželeno/junk/vsiljeno' pošto. Če ga nimate, prijavnica ni bila pravilno izpolnjena.

 

Podatki za nakazilo:

BINDU, DRUŠTVO ZA OSEBNOSTNI RAZVOJ IN PROUČEVANJE STARIH TRADICIJ, KULTUR IN ZNANJ
Vrhpolje pri Moravčah 63
1251 Moravče
št. TRR: SI56 0230 0009 0981 553
Namen nakazila: ISHMECH 2


POTREBŠČINE: Plesali bomo bosi ali v nogavicah. Potrebujete udobna oblačila za prostočasne dejavnosti. Po srečanju se je možno oprhati.

INFORMACIJE: info@drustvo-bindu.si
o terminih, cenah, in koordinaciji:
Tamara 031 737 043 (ob delavnikih od 12 - 13h)
drugo:
Marko 041 662 484 (ob delavnikih od 10 - 16h)

ZA KOGA:
Delavnica ne pogojuje predznanja ali predhodne udeležbe. Primerna je tako za začetnike kot tudi udeležence, ki ste se podobne delavnice že udeležili.

- za udeležence začetnih in nadaljevalnih skupin
- za vas, ki vam redni tedenski termini ne ustrezajo ali pa vam je Ljubljana med tednom predaleč
- za vas, ki bi se želeli hitreje vključiti v nadaljevalne skupine
- za vas, ki še ne obiskujete rednih terminov, pa bi si želeli priključiti se v katero od obstoječih skupin
-za vas, ki boste želeli svoja doživetja in spoznanja utrditi, poglobiti, stabilizirati na 7-dnevnem poletnem kampu Ishmech.
- za prijatelje, znance, sosede, sorodnike, ki bi jim priporočili metodo Ishmech  
- delavnico lahko tudi podarite kot darilni bon

 

Ker delavnice izvajamo tudi na osnovi povpraševanja ali za zaključene skupine, nam sporočite vaše morebitne želje, predloge lokacij za izvedbo. Za izvedbo delavnice je potrebno vsaj 10 udeležencev.

 

 

Več o Ishmechu

Video

 

Članki o Ishmechu

Izjave udeležencev spletna prijavnica

delavnice
ples po ognju
rebirthing
ishmech
vrtenje
dinamična meditacija
kundalini meditacija
intenziv razsvetljenja
odnosi
ženski krogi
poletni kampi 2019
izziv - riziko
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih