spletna prijavnica

Ishmech - mesečne delavnice

• 3-urne tematske delavnice v Ljubljani

Pridružite se nam na zanimivih tematskih delavnicah s Kristino De Ventus. Ob petkih enkrat na mesec.

Tematiko oktobrske delavnice bomo objavili v kratkem.

KDAJ: petek, 27. 10. od 18.00 - 21.00

KJE: Ljubljana, Cesta na Brdo 85, Parinama center

CENA: 35 eur (velja za prijave do vključno 19. 10.)
          22 eur za udeležence Bindu kontinuiranih delavnic: Ishmech               redne skupine, Vrtavka, Vrtinec, meditacija kundalini

ZA KOGA:
Delavnica ne pogojuje predznanja ali predhodne udeležbe. Primerna je tako za začetnike kot tudi udeležence, ki ste se podobne delavnice že udeležili.

- za udeležence začetnih in nadaljevalnih skupin
- za vas, ki vam redni tedenski termini ne ustrezajo ali pa vam je Ljubljana med tednom predaleč
- za vas, ki bi se želeli hitreje vključiti v nadaljevalne skupine
- za vas, ki še ne obiskujete rednih terminov v Ljubljani, pa bi si želeli priključiti se v katero od obstoječih skupin
- za prijatelje, znance, sosede, sorodnike, ki bi jim priporočili metodo Ishmech
- delavnico lahko tudi podarite kot darilni bon

PRIJAVE: Na delavnico se prijavite z izpolnjeno spletno prijavnico vsaj 7 dni pred razpisanim terminom. Prijavo potrdite z vplačilom kotizacije.

Podatki za nakazilo:

Letera s.p.
Vrečkova 6
4000 Kranj
št. TRR: SI56020370257957533
Namen nakazila: ISHMECH 2

• 3-urne delavnice v Mariboru

V Mariboru se bodo delavnice Ishmech nadaljevale predvidoma oktobra 2017. Podrobnosti

Redne mesečne delavnice so primerne za:

• vas, ki zaradi različnih razlogov ne morete obiskovati rednih tedenskih delavnic v Ljubljani, pa si želite okusiti, kaj je to Ishmech, povrniti v svoje življenje sproščenost, spoznati najbolj naravno gibanje telesa, se dolgotrajno razbremeniti, osvoboditi od posledic stresa utrujenosti, strahu ali šoka oziroma različnih fizičnih in psihičnih ovir. Spoznati Ishmech, prek katerega se v vas porodijo lahkotnost, sproščenost, lepota, ekstaza, strast, energičnost, užitek, veselje, radost, igrivost, brezmejna svoboda, mir, tišina...
  • vas, ki obiskujete redne tedenske delavnice v Ljubljani in si želite hitrejšega napredovanja ali prestopa v višjo/intenzivnejšo skupino.
  • vas, ki še ne obiskujete rednih tedenskih delavnic v Ljubljani, pa bi si želeli priključiti se v katero od obstoječih skupin in nadoknaditi vsebino programa.
  • vas, ki boste želeli svoja doživetja in spoznanja utrditi, poglobiti, stabilizirati na 7-dnevnem poletnem kampu Ishmech.

Ker delavnice izvajamo tudi na osnovi povpraševanja ali za zaključene skupine, nam sporočite vaše morebitne želje, predloge lokacij za izvedbo.

Za izvedbo delavnice je potrebno minimalno 10 udeležencev.

Kontakt: Tadeja Kern, 040 423 719, info@drustvo-bindu.si

Več o Ishmechu