bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

Marko 041 662 484
(ob delavnikih od 10 - 16h)

info@drustvo-bindu.si

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

Ishmech - delavnice 

Ishmecha se lahko udeležite na:

 

 rednih tedenskih delavnicah - klikni za urnik

Redne tedenske delavnice trajajo 60 ali 70 minut. S kontinuiranim delom brez daljših vmesnih prekinitev zagotavljajo hitro in progresivno napredovanje. Številni udeleženci svojih sprememb sprva niso zaznali sami, ampak so jih na njihovo drugačnost opozorili drugi, njihovi bližji prijatelji in sorodniki.  

 

 rednih mesečnih delavnicah - klikni za termine

Redne mesečne delavnice so primerne za:

  • vas, ki obiskujete redne tedenske delavnice v Ljubljani in si želite hitrejšega napredovanja ali prestopa v višjo/intenzivnejšo skupino.
  • vas, ki še ne obiskujete rednih tedenskih delavnic v Ljubljani, pa bi si želeli priključiti se v katero od obstoječih skupin in nadoknaditi vsebino programa.
  • vas, ki zaradi različnih razlogov ne morete obiskovati rednih tedenskih delavnic v Ljubljani, pa si želite okusiti, kaj je to Ishmech, povrniti v svoje življenje sproščenost, spoznati najbolj naravno gibanje telesa, se dolgotrajno razbremeniti, osvoboditi od posledic stresa utrujenosti, strahu ali šoka oziroma različnih fizičnih in psihičnih ovir. Spoznati Ishmech, prek katerega se v vas porodijo lahkotnost, sproščenost, lepota, ekstaza, strast, energičnost, užitek, veselje, radost, igrivost, brezmejna svoboda, mir, tišina...
  • vas, ki boste želeli svoja doživetja in spoznanja utrditi, poglobiti, stabilizirati na 7-dnevnem poletnem kampu Ishmech.

 

 7-dnevnem Ishmech poletnem kampu - klikni za opis

predvidoma junij - avgust 2019

 

 individualno delo s Kristino De Ventus

Kristina De Ventus, plesalka in plesna pedagoginja s statusom Ministrstva za kulturo, je kot balerina spoznala telo in gibanje do maksimuma zmožnosti. Danes kot edina trenerka gibalne metode Ishmech udeležence z unikatnimi metodami na pospešen in varen način popelje preko ovir fizičnega telesa do stanja predaje, ko vse postane eno, popolnost trenutnega.

Za individualno delo vam bomo izdelali program za:

  • pravilno telesno postavitev: položaj človeškega telesa, ko se z najmanj vložene energije vzdržuje stabilen položaj v mirovanju in gibanju
  • Ishmech
  • razvijanje čutenja
  • zaključene skupine in podjetja.

 

Kaj je Ishmech in video

delavnice
ishmech
rebirthing
vrtenje
ples po ognju
dinamična meditacija
poletni kampi 2019
intenziv razsvetljenja
kundalini meditacija
odnosi
ženski krogi
izziv - riziko
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih